divendres, 9 de maig del 2008

09/05/08: 4a SESSIÓ EN PRÀCTICA

Avui ja han gravat els vídeos. Ha sigut una mica caos, però ara us explicarem com ens ho hem fet, perquè hem hagut de variar una mica el nostre projecte...!!!

En principi havíem de gravar els vídeos de les 4 històries que havien fet, i després nosaltres passar-les al pc i ells que gravéssin la veu a sobre explicant la història. Però això és el que s'hauria fet si hagués funcionat el "treballar en grup"...

Com ja vam dir en l'últim post, els costa molt treballar en grup, ja que estan MOLT acostumats a treballar per fitxes (hi ha dies que a les 8:30h del matí nomñes arribar a la classe ja veus algún nen que va a buscar les ftxes a consergeria per encàrrec de la mestra...!!!), individualment, que els diguin sempre el que han de fer en cada moment, etc. Per aquesta raó, de les 4 històries que es van començar, només n'han tirat endavant 2... A més a més, ha sigut impossible fer el que volíem, les mini pel·liculetes animades que vam explicar en el primer post (on està el projecte així més o menys explicat!). Com que no els hem vist "capaços" de fer-ho (no diem que no ho siguin, perquè segurament sí que ho són, però deixant-los el seu temps perquè aprenguin a treballar junts, a col·laborar, a pensar,... que era el que ens faltava a nosaltres precisament, que no teníem més dies per anar allà a acabar el projecte i el necessitàvem acabar avui...!!!), el que hem fet ha sigut que ells agaféssin el material que han fet de les 2 històries (els dibuixos/retalls de revistes) i que anéssin explicant la història que s'havien inventat. És a dir, en comptes de fer un vídeo, els hem gravat a ells explicant la història a través dels seus dibuixos.

Quan haguem passat els vídeos, ja en farem una còpia i la portarem un matí perquè vegin tot el que van fer: els taumatrop i les llibretes animades (que segurament va ser el que més va agradar i funcionar la veritat...!!!), la preparació del material i ells explicant les hstòries perquè ho tinguin de record.

En fi...avui no hem fet fotos perquè ja he dit que ha estat un caos! (si sumen el descontrol de l'activitat a altres aspectes que ja explicarem en l'exposició ja ho entendreu... jejeje).

Foto: Representa molt bé el dia d'avui, un caos. No sabíem exactament cap on tirar, ens hem embolicat molt, hem hagut de fer molts "trapicheos" i canviar moltes coses.... Sort que al final hem pogut trobar un camí, una solució!!!


Pròxima actualització, les reflexions del projecte!!!