divendres, 18 d’abril del 2008

2a Setmana: TOT CONCRETAT!

Ja està tot arreglat. Ja no es pot fer marxa enrere... (tot i que tampoc volem!). Ja hi ha dates.
El nostre projecte agafarà forma aquests dies i es posarà en pràctica la setmana del 5 al 9 de maig (excepte un dia, el dimecres) a la classe de P-5 en una escola de Rubí. És definitiu, i ens fa molta ilusió!!! Esperem estar a l'alçada de les circumstàncies i fer-ho el millor possible (que segur que sí!). De moment per això, i per anar fent boca del nostre projecte, hem decidit unes quantes coses:

  1. El grup farà una sortida al Museu del cinema per agafar possibles idees que es puguin fer servir amb les que ja havíem pensat abans i per agafar encara més ganes de posar en pràctica la nostra proposta. Serà el divendres 2 de maig. Si voleu venir hi esteu convidats! No és gaire cara l'entrada la veritat i... una escapadeta per Girona no us farà mal!
  2. Hem linkat aquí a la barra de la dreta algunes pàgines web interessants que hem consultat pel nostre projecte en relació comunicació audiovisual i educació! Esperem que hi feu una visiteta (ni que sigui passar-hi un momentet per veure què hi ha a cadascuna de les webs que hem ficat així per sobre...)!
  3. Ja hem començat a recol·lectar materials i a construir algunes de les coses que farem servir en la primera sessió! Per exemple, ja hem imprimit 2 joguines òptiques per cada nen! (o sigui, unes 50 cartolines... però s'ha de dir que molt amablement el Pitu, el nostre professor de comunicació audiovisual i educació, ens n'ha facilitat unes quantes i ja que estem posats, et donem les gràcies!!! xD).
A mida que anem muntant tots els materials que farem servir i els acabem, ja anirem fent fotos i les penjarem perquè us pogueu fer una idea del que utilitzarem!

Per acabar aquesta actualització, només dir que....

QUE TREMOLI L'ESCOLA PERQUÈ PENSEM FER QUE ELS NENS/ES S'HO PASSIN COM MAI HO HAN FET ABANS I APRENGUIN MOLTÍSSIM DEL QUE FARAN!!!


Fins aviat gent!



Foto: Joguina del museu del cinema de Girona (Zootrop: a dins hi ha una seqüència d'imatges. Si es gira la roda ràpid i mires per dalt, els teus ulls no són capaços de percebre el moviment tant ràpid i no veus res més que una imatge borrossa. En canvi, si mires pels forats del costat, pots veure l'acció dels dibuixos en moviment. L'espai que hi ha entre forat i forat representa el temps que triga la nostra vista en percebre una imatge. En cinema això es trasllada a que cada forat és un fotograma, i entre fotograma i fotograma hi ha un espai).